Mam na imię Bartłomiej, mam 18 lat. Jestem niepełnosprawny od urodzenia. Mam epilepsję, niedoczynność tarczycy i niedorozwój mowy. Jestem upośledzony umysłwo w stopniu znacznym. Mam również autyzm. Zdarza mi się być autoagresywnym.

Moje leczenie, rehabilitacja i turnusy rehabilitacyjne są bardzo kosztowne, nie do udźwignięcia dla moich rodziców. Dlatego bardzo proszę o wsparcie i pomoc finansową. Zebrane środki zostaną przeznaczone na mój dalszy rozwój psychoruchowy, leki, wizyty u specjalistów i turnusy rehabilitacyjne, które znacznie poprawiają jakość mojego życia.

WSPOMÓŻ MNIE W WALCE O SPRAWNOŚĆ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem BACHENEK, 1880 wspierasz mnie w codziennym funkcjonowaniu oraz leczeniu i rehabilitacji.

Dziękuję za okazaną pomoc - Bartłomiej Bachenek.