Antoś urodził się 8 maja 2017 r. z zespołem Pierr Robina, rozszczepem podniebienia miękkiego i zamartwicą. Przez pierwsze 8 miesięcy był odżywiany przez sondę. Posiada wadę słuchu. Jest nadal diagnozowany.

Wymaga intensywnej rehabilitacji i jest pod opieką wielu specjalistów m.in.: chirurgów twarzoczaszki, audiologów, laryngologów, foniatry, neurologopedów, logopedów, terapeuty SI, ortodonty specjalizującego się w rozszczepach podniebienia, gastroenterologa, stomatologów, rehabilitanta. Leczenie Antosia wiąże się z kosztownymi terapiami, wyjazdami do specjalistycznych ośrodków medycznych i zakupem sprzętu rehabilitacyjnego.

Przekazując Antosiowi 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem "SINGH, 11557" pomagacie Państwo w jego codziennym funkcjonowaniu, zdrowiu i rozwoju. Serdecznie dziękujemy za okazane serce.