Nazywam się Anna Laskowska. Mając troje małych dzieci zdiagnozowano u mnie nowotwór złośliwy kręgosłupa chondrosarcoma wielkości 94x75x70mm.

Usunięto mi min. trzy kręgi w odcinku piersiowym oraz trzy żebra. Zwracam się do Państwa z prośbą o wsparcie finansowe, które chciałabym przeznaczyć na leczenie i rehabilitację. Zawsze jak widziałam osoby niepełnosprawne albo mające raka współczułam myśląc, że mnie to nigdy nie spotka. Myliłam się...

POMÓŻ MI W WALCE O ŻYCIE !!!

Przekazując 1% i darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem LASKOWSKA, 5388 pomagają mi Państwo mierzyć się z rzeczywistością. Przekazaną Fundacji darowiznę można odliczyć od podatku.

Chciałabym z góry Wam za wszelką pomoc mocno podziękować.