Mam na imię Ania i jestem 33-letnią mieszkanką gminy Ząbkowice Śląskie. Do niedawna byłam osobą samowystarczalną. Niestety w 2011 roku moje oczy zaatakowała choroba, zwana stożkiem rogówki.

Z uwagi na zbieg kilku różnych chorób jedyną możliwością przywrócenia mi ostrości widzenia jest przeszczep rogówki. Udało mi się zakwalifikować do przeszczepu w szpitalu w Sosnowcu. Od tamtego czasu czekam w kolejce i zbieram środki na pokrycie kosztów, związanych z przeprowadzeniem przeszczepu oraz późniejszym okresem rekonwalescencji. Do czasu powrotu do zdrowia i pracy koszty te będą dla mnie sporym obciążeniem, dlatego proszę o pomoc w ich pokryciu.

POMÓŻ MI NA NOWO ZOBACZYĆ BARWY ŚWIATA!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Jednak - Dudzik, 2530 wspierasz mnie w codziennych zmaganiach.