Nazywam się Andrzej Michalczak, w październiku 2014 roku miałem udar niedokrwienny, który pozostawił niedowład połowicy prawostronnej. Później kolejny udar - móżdżkowy, po którym mam drżenie lewej ręki i nogi...

Witam,Nazywam się Andrzej Michalczak, w październiku 2014 roku miałem udar niedokrwienny, który pozostawił niedowład połowicy prawostronnej. Później kolejny udar - móżdżkowy, po którym mam drżenie lewej ręki i nogi.Od prawie czterech lat walczę z chorobą i nie poddaje się. Systematycznie ćwiczę, aby zachować jak najdłużej sprawność fizyczną. Dzięki rehabilitacji poruszam się za pomocą chodzika. Zbieram środki na dalszą rehabilitację, która pomoże mi pokonać codzienne przeciwności. Rehabilitacja jest bardzo kosztowna, dlatego proszę Państwa o pomoc w moim dalszym leczeniu.Bardzo serdecznie dziękuję Państwu za każdą okazaną pomoc.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Michalczak, 9923 wspieracie mnie Państwo w codziennym funkcjonowaniu oraz w walce o sprawność.

Bardzo serdecznie dziękuję Państwu za każdą okazaną pomoc.