Amelia Stache

Stache, 15748
KRS

O mnie

Cześć! Jestem Amelka i urodziłam się w 2018 r. Mam wrodzoną wadę serca Tetrologia Fallota i jedną operację serduszka za sobą, a od niedawna zdiagnozowano u mnie autyzm dziecięcy.
Lubię spacery, zabawy na placu zabaw, układać klocki. Niestety mam problemy z mową, nauką i samodzielnością. Potrzebuję długotrwałej, intensywnej terapii i rehabilitacji. Dzięki niej będę mogła zrozumieć otaczający mnie świat, aby w przyszłości lepiej w nim funkcjonować.
TWÓJ 1,5% PODATKU – MOJA LEPSZA PRZYSZŁOŚĆ
Przekazując 1,5% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem STACHE, 15748 wspierasz mnie w codziennym funkcjonowaniu.
Za każdą pomoc dziękuję z całego serca! Amelia wraz z mamą.
Numer konta

Moja wizytówka

Moja ulotka

Pobierz e-pity

Wspierane urządzeniaPlatformy programy e-pity

Odsłon: 479

Jak możesz mi pomóc?

Podaj swoje dane
Wybierz wysokość jednorazowej wpłaty
Wybierz sposób płatności
Nazwa odbiorcy
Fundacja Avalon - Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym, Michała Kajki 80/82 lok. 1, 04-620 Warszawa
Numer konta
Tytuł przelewu
Stache, 15748
Podajemy nazwisko i numer subkonta osoby której chcemy przekazać darowiznę. To bardzo ważne!

Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Avalon – Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym z siedzibą przy ul. Michała Kajki 80/82 lok 1, 04-620 Warszawa. Kontakt z administratorem możliwy jest pod nr tel. 22 266 82 36 lub email: [email protected] Kontakt z inspektorem ochrony danych osobowych możliwy jest za pomocą email: [email protected]

Dane osobowe będą przetwarzane w celach realizacji przelewu w tym odpowiedniego zaksięgowania wpłat na kontach Beneficjentów a także w celach kontaktowych oraz statystycznych administratora danych. Dane będą udostępniane portalom płatniczym w celu procesowania Państwa płatności. Państwa dane osobowe będą udostępniane Beneficjentom w celu weryfikacji wpłat. Jeśli się Państwo nie zgadzają na udostępnianie swoich danych osobowych Beneficjentom proszę zaznaczyć wpłatę anonimową lub poinformować nas o tym wysyłając maila na adres [email protected]

Przysługuje Pani/Panu prawo do wycofania zgody w każdym momencie. Wycofanie zgody nie ma skutku dla przetwarzania wykonanego przed cofnięciem zgody. W razie takiej konieczności dane mogą być udostępnione podmiotom upoważnionym na podstawie przepisów prawa. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania. Przysługuje również Pani/Panu prawo do wniesienia sprzeciwu oraz prawo do przenoszenia danych. Może Pani/Pan wnieść skargę do organu nadzorczego.