Kubuś i Ola to Rodzeństwo. Oboje cierpią na całościowe zaburzenie rozwoju, pod postacią autyzmu dziecięcego u Kubusia i Zespołu Aspergera u Oli. Dodatkowo Kubuś nie mówi i nie komunikuje się, cierpi też na astmę wczesnodziecięcą, natomiast Ola ma ADHD i skoliozę kręgosłupa.

Oboje dzieci potrzebują pomocy wielu specjalistów na wielu płaszczyznach swojego życia, aby móc lepiej funkcjonować w życiu codziennym, rozwijać swoje pasje (Ola ma zdolności muzyczne i plastyczne) i walczyć o lepszą przyszłość i samodzielność (nas kiedyś zabraknie). Potrzebujemy wsparcia finansowego na opłacenie leczenia, leków, terapii i rehabilitacji naszych dzieci.

Działając razem możemy więcej!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem FURMAN,13698 wspierasz nas w codziennych zmaganiach.

Wdzięczni za okazaną pomoc Rodzice.