Witam. Nazywam się Aleksandra Feliks-Łopata, mam 32 lata. Jestem mężatką i mam 6 letniego synka.  20 grudnia 2013 roku stałam się ofiarą wypadku samochodowego, w którym odniosłam wiele obrażeń, w tym wieloodłamowe złamania w obrębie obu nóg i lewej ręki. W związku z licznymi obrażeniami prawej nogi, zwłaszcza w obrębie kolana, jest ona sztywna co znacznie utrudnia mi poruszanie się. Obecnie zmagam się ze swoją niepełnosprawnością i poruszam się o kulach. Wymagam ciągłej rehabilitacji i znacznej opieki ze strony bliskich. Jestem już po czterech operacjach, w najbliższym czasie czekają mnie jeszcze dwie, a po nich długotrwała rehabilitacja, która wiąże się z dużymi wydatkami. Moim marzeniem jest powrót do możliwie najwyższej sprawności.  Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Feliks-Łopata, 3804 pomagają mi Państwo mierzyć się z rzeczywistością. Za wszelką pomoc będę bardzo wdzięczna.

POMÓŻ MI W WALCE O SAMODZIELNOŚĆ