Ola ma 18 lat, od urodzenia cierpi na czterokończynowe mózgowe porażenie dziecięce, a od 7 r.ż również na epilepsję. Ola nie mówi, nie siedzi i nie chodzi. Od pierwszych dni życia jest regularnie rehabilitowana.Każdego dnia zadziwia wszystkich swoją radością, wytrwałością, inteligencją, sprytem, ciekawością i ogromnym poczuciem humoru. Dzielnie walczy z ograniczeniami jakie stawia na Jej drodze choroba. Ola rośnie i zwiększają się również jej potrzeby. Aby umożliwić Jej dalszą walkę o jak najlepszy komfort życia, konieczna jest nie tylko regularna rehabilitacja ale także zakup dodatkowego sprzętu, bądź wymiana obecnego na nowy. Niestety, koszt niezbędnych do funkcjonowania sprzętów znacznie przekracza Nasze możliwości finansowe.  Dlatego też, jeśli zechcecie Państwo wesprzeć Olę w Jej walce o poprawę sprawności a tym samym w walce o lepsze życie, będziemy wdzięczne za okazaną pomoc.

WSPOMÓŻ NAS W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Belka, 8352 pomagacie nam Państwo w codziennej walce o sprawność Oli.