Nazywam się Agnieszka Kaziów, mam 58 lat. Jestem mamą siedmiorga dzieci i babcią dziewięciorga wnuków. Choruję przewlekle na cukrzycę. Trzy lata temu z powodu powikłań i zakażeniu gronkowcem trafiłam do szpitala. Przez miesiąc walczyłam o życie. Mój stan nie poprawiał się i jedynym ratunkiem okazała się amputacja prawej nogi. Każdego dnia uczę się życia na nowo. Trud w poruszaniu się na wózku sprawia mi ogromne cierpienie, ponieważ po operacji kręgosłupa mam bardzo słabe ręce.Nie poddaję się i każdego dnia w gorliwej modlitwie proszę o siłę, cierpliwość i wsparcie.Dzięki Państwa pomocy będę mogła m.in. kontynuować leczenie i rehabilitację oraz zakupić dodatkowe sprzęty ortopedyczne, które umożliwią mi sprawniejsze funkcjonowanie, a także ograniczą ból, towarzyszący mi przy najprostszych czynnościach. Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji AVALON z dopiskiem Kaziów, 4627 wspieracie mnie Państwo w codziennym funkcjonowaniu oraz dają mi Państwo nadzieję na samodzielność i życie bez bólu.Za każdą złotówkę bardzo dziękuję, a wszystkich ludzi dobrego serca będę polecać w swojej modlitwie.

POMÓŻ MI W WALCE O SAMODZIELNOŚĆ