Witaj. Chciałam Cię dzisiaj prosić o pomoc. Mam na imię Agata i od 2007 roku choruję na stwardnienie rozsiane.

Potrzebuję stałego leczenie, rehabilitacji, specjalistycznych konsultacji i sprzętu. Niestety moje możliwości finansowe nie pozwalają na pokrycie wszystkich kosztów związanych z leczeniem i rehabilitacją. Samotnie wychowuję dwójkę dzieci – Jacka i Asię. To dla nich walczę o zdrowie. Jeszcze długo będą potrzebowały sprawnej matki. Wierzę, że da się opanować tę chorobę, potrzebuję tylko trochę pomocy.

PROSZĘ O WSPARCIE

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Długokęcka, 9932 wspieracie mnie w walce z chorobą i w codziennym funkcjonowaniu.

Dziękuję, że to czytasz, dziękuję że jesteś, dziękuję za każdą pomoc.