Jestem Adrian. Zmagam się z całkowitym paraliżem od mostka w dół. Jest on efektem ucisku ropnia na kanał kręgowy. Od lutego 2018 poruszam się na wózku inwalidzkim.

Silna spastyka, częste infekcje, problemy neurologiczne i zwyrodnienia kręgosłupa powstałe po operacji powodują silne dolegliwości bólowe oraz utrudniają mi normalne funkcjonowanie. Wymagam pomocy w prostych codziennych czynnościach. Chciałbym być samodzielny, ale żeby to osiągnąć niezbędna jest systematyczna, kosztowna rehabilitacja. Mam dwójkę wspaniałych małych dzieci, które chcę wychować i wierzę, że dzięki Wam będę miał możliwość walczyć o lepszą sprawność.

POMÓŻ MI POWRÓCIĆ DO SPRAWNOŚCI!

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem OPARA, 10171 pomagacie mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu. Dziękujemy! Adrian z rodziną.