Mam na imię Adam i od dziecka walczę z nieuleczalną, genetyczną chorobą o charakterze postępującym - rdzeniowym zanikiem mięśni.

W związku z tym, na przestrzeni lat choroba pozbawiła mnie sił w tak dużym stopniu, że potrzebuję pomocy osób trzecich na co dzień. Większość czynności, takich jak choćby samodzielne ubranie się, dla mnie jest niewykonalne. Staram się jednak nie poddawać i walczę, aby pozostać w najlepszej formie najdłużej jak to możliwe. Rehabilitanci, turnusy, dojazdy do specjalistów stanowią dla mnie ogromne koszty, dlatego proszę Państwa o pomoc.

POMÓŻ MI W WALCE Z CHOROBĄ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Czaczkowski, 10821 pomagacie mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu i w walce o zdrowie.