Adam Borzęcki

Nazywam się Adam Borzęcki i od lat walczę z nowotworem.

Po wielu operacjach odrostu guza, doszło u mnie do porażenia kończyn dolnych. Poruszam się na wózku, potrzebuje pomocy innych osób w codziennych czynnościach. Niezbędne jest systematyczne leczenie, rehabilitacja i odpowiedni sprzęt. Będę bardzo wdzięczny za każdą, choćby najmniejszą pomoc.

POMÓŻ MI W WALCE Z CHOROBĄ!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Borzęcki, 598 wspieracie mnie w codziennym funkcjonowaniu.

Za okazane wsparcie Dziękuję. Adam z Rodziną.

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<