Czy Fundacja AVALON drukuje dla Podopiecznych ulotki informacyjne?

Fundacja zapewnia zaprojektowanie i wydrukowanie ulotek każdemu Beneficjentowi, który w Porozumieniu podpisał zgodę na przetwarzanie wizerunku oraz danych osobowych w celach informacyjnych. Ulotki drukujemy zgodnie z obowiązującą szatą graficzną (identyczną dla wszystkich podopiecznych).

Zachęcamy, aby do darczyńców apelować o konkretną formę wsparcia. Darczyńca często mając do wyboru wiele możliwości pomocy, nie decyduje się na żadną z nich, dlatego przygotowaliśmy dwa szablony ulotek: 1% i darowiznową. Poniższe szablony, na których nadrukowujemy tekst i zdjęcie zawierają krótką instrukcję do stworzenia apelu, który mamy nadzieję pomoże przygotować prośbę o wsparcie.

Ulotki są w pełni spersonalizowane. Fundacja co roku na życzenie Podopiecznych drukuje bezpłatnie 200 sztuk ulotek. Aby otrzymać od Fundacji spersonalizowane ulotki należy przesłać na adres mailowy: [email protected] tekst i zdjęcie, które mają znaleźć się na ulotce (zdjęcie nie jest obowiązkowe, ale znacznie poprawia efekt rozdawanych ulotek). Ulotki wysyłamy bezpłatnie za pośrednictwem Poczty Polskiej listem nierejestrowanym, priorytetowym. Ulotki można również odebrać osobiście w biurze Fundacji.

Pomóż nam pomagać!

KRS:

Numer konta do darowizn dla Podopiecznych:

BNP Paribas Bank Polska S.A.

Donations in other currencies (Euro, USD and more) >>

OPINEO 2018a