Czy Fundacja AVALON drukuje dla Podopiecznych ulotki informacyjne?

Tak. Każdemu Beneficjentowi posiadającemu subkonto Fundacja AVALON zapewnia zaprojektowanie i wydrukowanie ulotek z informacją o nim i jego potrzebach.

Fundacja co roku na życzenie Podopiecznych drukuje bezpłatnie 200 sztuk ulotek.

Ulotki informacyjne to nieocenione narzędzie do apelowania, szczególnie w czasie rozliczeń 1% podatku. Ulotki umożliwiają Darczyńcom zapoznanie się z historią naszych Podopiecznych, a także - co najważniejsze - informują, w jaki sposób można im pomóc. Z ulotek Darczyńca dowie się, jaki jest numer subkonta Podopiecznego, niezbędny do poprawnego przekazania darowizny czy przekazania 1% podatku. W ulotce znjduje się rownież numer KRS Fundacji do przekazania 1% podatku oraz numer konta bankowego do wpłaty darowizn.

Aby otrzymać od Fundacji spersonalizowane ulotki należy przesłać na adres mailowy: [email protected] tekst i zdjęcie, które mają znaleźć się na ulotce (zdjęcie nie jest obowiązkowe, ale znacznie poprawia efekt rozdawanych ulotek). Ulotki wysyłamy bezpłatnie listem priorytetowym za pośrednictwem Poczty Polskiej. Ulotki można również odebrać osobiście w biurze Fundacji.

Pomóż nam pomagać!

KRS:

Numer konta do darowizn dla Podopiecznych:

BNP Paribas Bank Polska S.A.

Donations in other currencies (Euro, USD and more) >>

OPINEO 2018a