Teodor Gąsłowski
Tytuł przelewu: Gąsłowski, 9848

Witam, jestem Teodor Teoś Teo. Imię mam wyjątkowe bo sam jestem wyjątkowy. Urodziłem się z Zespołem Downa i na dodatek mam jeszcze parę innych chorób towarzyszących m.in. wadę serca i niedosłuch.

Troszkę dużo jak na 4 latka - moja codzienność to ciągła rehabilitacja, częste wizyty u specjalistów, wszystko po to aby wspomóc mój rozwój, który idzie bardzo powoli. Nie mówię, nie sygnalizuje swoich potrzeb, jestem zamknięty w swoim świecie. Wasza pomoc ma dla nas WIELKIE znaczenie, każda złotówka przekazana na moje konto daje możliwość korzystania z różnych form pomocy takich jak rehabilitacja, sprzęt, turnusy.

TWOJA POMOC MA ZNACZENIE

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem GĄSŁOWSKI, 9848 pomagacie mi w codziennym funkcjonowaniu.

Pomóż mi walczyć o moją przyszłość. Dziękuję.

Przekaż darowiznę

Aby przekazać darowiznę dla Beneficjenta Teodor Gąsłowski wypełnij formularz podając dane Darczyńcy:

Kwota darowizny

Nazwa odbiorcy: Fundacja Avalon - Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym, Michała Kajki 80/82 lok. 1, 04-620 Warszawa

Darowizna dla Podopiecznego nr rachunku odbiorcy: 62 1600 1286 0003 0031 8642 6001

Tytuł wpłaty: KOWALSKI, xxx - podajemy nazwisko i numer subkonta osoby której chcemy przekazać darowiznę. To bardzo ważne!

Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Avalon – Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym z siedzibą przy ul. Michała Kajki 80/82 lok 1, 04-620 Warszawa. Kontakt z administratorem możliwy jest pod nr tel. 22 266 82 36 lub email: [email protected] Kontakt z inspektorem ochrony danych osobowych możliwy jest za pomocą email: [email protected]

Dane osobowe będą przetwarzane w celach realizacji przelewu w tym odpowiedniego zaksięgowania wpłat na kontach Beneficjentów a także w celach kontaktowych oraz statystycznych administratora danych. Dane będą udostępniane portalom płatniczym w celu procesowania Państwa płatności. Państwa dane osobowe będą udostępniane Beneficjentom w celu weryfikacji wpłat. Jeśli się Państwo nie zgadzają na udostępnianie swoich danych osobowych Beneficjentom proszę zaznaczyć wpłatę anonimową lub poinformować nas o tym wysyłając maila na adres [email protected].

Przysługuje Pani/Panu prawo do wycofania zgody w każdym momencie. Wycofanie zgody nie ma skutku dla przetwarzania wykonanego przed cofnięciem zgody. W razie takiej konieczności dane mogą być udostępnione podmiotom upoważnionym na podstawie przepisów prawa. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania. Przysługuje również Pani/Panu prawo do wniesienia sprzeciwu oraz prawo do przenoszenia danych. Może Pani/Pan wnieść skargę do organu nadzorczego.