Tadeusz Oborzyński
Tytuł przelewu: Oborzyński, 2859

Nazywam się Tadeusz Oborzyński. Mam 59 lat. Zawsze byłem osobą aktywną i pełną energii, jednak we wrześniu 2012 roku doznałem udaru niedokrwiennego mózgu. Od tego czasu zmagam się ze znacznym niedowładem prawostronnym oraz zaburzeniami mowy, które polegają na niemożności rozumienia mowy i jej wyrażania. Jestem osobą niezdolną do samodzielnej egzystencji, wymagającą długotrwałej opieki i pomocy innych osób. Dlatego też postanowiłem walczyć ze swoją chorobą, poddając się żmudnym zabiegom rehabilitacyjnym, z nadzieją, że odzyskam pełną sprawność. Intensywna rehabilitacja przynosi oczekiwane efekty, jednak jest bardzo kosztowna. W walce z chorobą wspierają mnie najbliżsi. Będę wdzięczny także za okazaną przez Państwa pomoc.Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Oborzyński, 2859 pomagają mi Państwo w moich codziennych zmaganiach.Z góry dziękuję za pomoc.

POMÓŻ MI ODZYSKAĆ PEŁNĄ SPRAWNOŚĆ!

Z góry dziękuję za pomoc.

Przekaż darowiznę

Aby przekazać darowiznę dla Beneficjenta Tadeusz Oborzyński wypełnij formularz podając dane Darczyńcy:

Kwota darowizny

Nazwa odbiorcy: Fundacja Avalon - Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym, Michała Kajki 80/82 lok. 1, 04-620 Warszawa

Darowizna dla Podopiecznego nr rachunku odbiorcy: 62 1600 1286 0003 0031 8642 6001

Tytuł wpłaty: KOWALSKI, xxx - podajemy nazwisko i numer subkonta osoby której chcemy przekazać darowiznę. To bardzo ważne!

Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Avalon – Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym z siedzibą przy ul. Michała Kajki 80/82 lok 1, 04-620 Warszawa. Kontakt z administratorem możliwy jest pod nr tel. 22 266 82 36 lub email: [email protected] Kontakt z inspektorem ochrony danych osobowych możliwy jest za pomocą email: [email protected]

Dane osobowe będą przetwarzane w celach realizacji przelewu w tym odpowiedniego zaksięgowania wpłat na kontach Beneficjentów a także w celach kontaktowych oraz statystycznych administratora danych. Dane będą udostępniane portalom płatniczym w celu procesowania Państwa płatności. Państwa dane osobowe będą udostępniane Beneficjentom w celu weryfikacji wpłat. Jeśli się Państwo nie zgadzają na udostępnianie swoich danych osobowych Beneficjentom proszę zaznaczyć wpłatę anonimową lub poinformować nas o tym wysyłając maila na adres [email protected].

Przysługuje Pani/Panu prawo do wycofania zgody w każdym momencie. Wycofanie zgody nie ma skutku dla przetwarzania wykonanego przed cofnięciem zgody. W razie takiej konieczności dane mogą być udostępnione podmiotom upoważnionym na podstawie przepisów prawa. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania. Przysługuje również Pani/Panu prawo do wniesienia sprzeciwu oraz prawo do przenoszenia danych. Może Pani/Pan wnieść skargę do organu nadzorczego.