Piotr Gawrysiak
Tytuł przelewu: Gawrysiak, 4897

W wieku 23 lat uległem wypadkowi, w wyniku którego złamałem kręgosłup na odcinku piersiowym z uszkodzeniem rdzenia kręgowego (paraliż kończyn dolnych). Nagle z osoby samodzielnej i aktywnej stałem się osobą niepełnosprawną, zależną od innych.

Przeszedłem 2 operacje kręgosłupa szyjnego, które bardzo mi pomogły. Koszty leczenia i rehabilitacji przekraczają moje możliwości finansowe. Dlatego zwracam się z prośbą o wsparcie w zakupie leków, rehabilitacji, wyjeździe na turnus rehabilitacyjny, zakupie niezbędnych rzeczy do samodzielnej egzystencji, przedmiotów ortopedycznych. Mam synka Gabriela, chciałbym jak najwięcej uczestniczyć w jego życiu. Nie sposób tego wszystkiego opisać, resztę informacji udzielę indywidualnie, po przesłaniu e-maila na adres: [email protected]

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem GAWRYSIAK,4897 wspierasz mnie w codziennych zmaganiach.

Przekaż darowiznę

Aby przekazać darowiznę dla Beneficjenta Piotr Gawrysiak wypełnij formularz podając dane Darczyńcy:

Kwota darowizny

Nazwa odbiorcy: Fundacja Avalon - Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym, Michała Kajki 80/82 lok. 1, 04-620 Warszawa

Darowizna dla Podopiecznego nr rachunku odbiorcy: 62 1600 1286 0003 0031 8642 6001

Tytuł wpłaty: KOWALSKI, xxx - podajemy nazwisko i numer subkonta osoby której chcemy przekazać darowiznę. To bardzo ważne!

Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Avalon – Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym z siedzibą przy ul. Michała Kajki 80/82 lok 1, 04-620 Warszawa. Kontakt z administratorem możliwy jest pod nr tel. 22 266 82 36 lub email: [email protected] Kontakt z inspektorem ochrony danych osobowych możliwy jest za pomocą email: [email protected]

Dane osobowe będą przetwarzane w celach realizacji przelewu w tym odpowiedniego zaksięgowania wpłat na kontach Beneficjentów a także w celach kontaktowych oraz statystycznych administratora danych. Dane będą udostępniane portalom płatniczym w celu procesowania Państwa płatności. Państwa dane osobowe będą udostępniane Beneficjentom w celu weryfikacji wpłat. Jeśli się Państwo nie zgadzają na udostępnianie swoich danych osobowych Beneficjentom proszę zaznaczyć wpłatę anonimową lub poinformować nas o tym wysyłając maila na adres [email protected].

Przysługuje Pani/Panu prawo do wycofania zgody w każdym momencie. Wycofanie zgody nie ma skutku dla przetwarzania wykonanego przed cofnięciem zgody. W razie takiej konieczności dane mogą być udostępnione podmiotom upoważnionym na podstawie przepisów prawa. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania. Przysługuje również Pani/Panu prawo do wniesienia sprzeciwu oraz prawo do przenoszenia danych. Może Pani/Pan wnieść skargę do organu nadzorczego.