Norbert Archutowski
Tytuł przelewu: Archutowski, 15392

Dnia 12 sierpnia 2021roku zdiagnozowano u naszego syna Norberta Mięsak Ewinga - nowotwór kości z przerzutami do płuc.

Norbert ma 17 lat całe życie przed sobą, dopiero zaczął wkraczać w dorosłość i miał spełniać swoje marzenia. Niestety diagnoza wywrócił nam życie do góry nogami. Wtedy dotarło do nas co jest w życiu najważniejsze .... zdrowie, rodzina i przyjaciele, których poznajemy w tych ciężkich chwilach. Nasz syn jest wojownikiem i nie poddaje się, dzielnie walczy, a my pomagamy mu, wspierając w tej walce. Przed nami długa droga i mamy nadzieję, że ludzie dobrego serca pomogą nam w tej walce.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem ARCHUTOWSKI,15392 wspieracie naszego syna w codziennym funkcjonowaniu i walce o zdrowie.

Za okazaną pomoc dziękujmy.

Przekaż darowiznę

Aby przekazać darowiznę dla Beneficjenta Norbert Archutowski wypełnij formularz podając dane Darczyńcy:

Kwota darowizny

Nazwa odbiorcy: Fundacja Avalon - Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym, Michała Kajki 80/82 lok. 1, 04-620 Warszawa

Darowizna dla Podopiecznego nr rachunku odbiorcy: 62 1600 1286 0003 0031 8642 6001

Tytuł wpłaty: KOWALSKI, xxx - podajemy nazwisko i numer subkonta osoby której chcemy przekazać darowiznę. To bardzo ważne!

Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Avalon – Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym z siedzibą przy ul. Michała Kajki 80/82 lok 1, 04-620 Warszawa. Kontakt z administratorem możliwy jest pod nr tel. 22 266 82 36 lub email: [email protected] Kontakt z inspektorem ochrony danych osobowych możliwy jest za pomocą email: [email protected]

Dane osobowe będą przetwarzane w celach realizacji przelewu w tym odpowiedniego zaksięgowania wpłat na kontach Beneficjentów a także w celach kontaktowych oraz statystycznych administratora danych. Dane będą udostępniane portalom płatniczym w celu procesowania Państwa płatności. Państwa dane osobowe będą udostępniane Beneficjentom w celu weryfikacji wpłat. Jeśli się Państwo nie zgadzają na udostępnianie swoich danych osobowych Beneficjentom proszę zaznaczyć wpłatę anonimową lub poinformować nas o tym wysyłając maila na adres [email protected].

Przysługuje Pani/Panu prawo do wycofania zgody w każdym momencie. Wycofanie zgody nie ma skutku dla przetwarzania wykonanego przed cofnięciem zgody. W razie takiej konieczności dane mogą być udostępnione podmiotom upoważnionym na podstawie przepisów prawa. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania. Przysługuje również Pani/Panu prawo do wniesienia sprzeciwu oraz prawo do przenoszenia danych. Może Pani/Pan wnieść skargę do organu nadzorczego.