Maria Szlązak
Tytuł przelewu: Szlązak, 9828

Marysia to 5-letnia dziewczynka, która chorowała na złośliwy nowotwór mózgu medulloblastoma. Ponad roczne leczenie w szpitalu Bambino Gesu w Rzymie dało pozytywne efekty. Na dzisiaj po nowotworze nie ma śladu, jednak rak, niedotlenienie oraz liczne infekcje wyniszczyły ciało naszej małej wojowniczki.

Marysia cierpi na zaburzenia równowagi, ma problemy z koncentracją oraz problemy endokrynologiczne. Jej jedyną szansą na powrót do sprawności jest regularna rehabilitacja NTD-BObath, zajęcia integracji sensorycznej, fizjoterapia, terapia wzroku oraz spotkania z psychologiem i neurologopedą. W związku z odbytym leczeniem co 3 miesiące Marysia wyjeżdża na kontrole do Szpitala Dziecięcego Bambino Gesu oraz Kliniki Gemelli w Rzymie. To wszystko wiąże się z ogromnymi kosztami, dlatego Marysia ciągle potrzebuje pomocy ludzi dobrego serca. #kotekMarysi

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Szlązak, 9828 wspierasz Marysię w codziennym funkcjonowaniu.

Przekaż darowiznę

Aby przekazać darowiznę dla Beneficjenta Maria Szlązak wypełnij formularz podając dane Darczyńcy:

Kwota darowizny

Nazwa odbiorcy: Fundacja Avalon - Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym, Michała Kajki 80/82 lok. 1, 04-620 Warszawa

Darowizna dla Podopiecznego nr rachunku odbiorcy: 62 1600 1286 0003 0031 8642 6001

Tytuł wpłaty: KOWALSKI, xxx - podajemy nazwisko i numer subkonta osoby której chcemy przekazać darowiznę. To bardzo ważne!

Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Avalon – Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym z siedzibą przy ul. Michała Kajki 80/82 lok 1, 04-620 Warszawa. Kontakt z administratorem możliwy jest pod nr tel. 22 266 82 36 lub email: [email protected] Kontakt z inspektorem ochrony danych osobowych możliwy jest za pomocą email: [email protected]

Dane osobowe będą przetwarzane w celach realizacji przelewu w tym odpowiedniego zaksięgowania wpłat na kontach Beneficjentów a także w celach kontaktowych oraz statystycznych administratora danych. Dane będą udostępniane portalom płatniczym w celu procesowania Państwa płatności. Państwa dane osobowe będą udostępniane Beneficjentom w celu weryfikacji wpłat. Jeśli się Państwo nie zgadzają na udostępnianie swoich danych osobowych Beneficjentom proszę nas o tym poinformować wysyłając maila na adres [email protected]

Przysługuje Pani/Panu prawo do wycofania zgody w każdym momencie. Wycofanie zgody nie ma skutku dla przetwarzania wykonanego przed cofnięciem zgody. W razie takiej konieczności dane mogą być udostępnione podmiotom upoważnionym na podstawie przepisów prawa. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania. Przysługuje również Pani/Panu prawo do wniesienia sprzeciwu oraz prawo do przenoszenia danych. Może Pani/Pan wnieść skargę do organu nadzorczego.