Konrad Poręba
Tytuł przelewu: Poręba, 1914

Mam na imię Konrad, moja diagnoza to mózgowe porażenie dziecięce czterokończynowe. Pomimo wieloletnich ćwiczeń i operacji nie udało mi się stanąć na nogi. Wózek to jeszcze nie koniec świata.

Interesuje mnie sport, który przeważnie oglądam, ale też sam próbuję uprawiać dyscyplinę paraolimpijską, która nazywa się Boccia. Bardzo lubię zajęcia na warsztatach terapii zajęciowej i pływanie. Wiadomo, że aby odnosić sukcesy trzeba w siebie inwestować, dlatego zwracam się do Państwa z prośbą o wsparcie.

POMÓŻ MI SPEŁNIĆ MARZENIA

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem Poręba, 1914 wpieracie mnie Państwo w codziennym funkcjonowaniu i pomagacie mi realizować marzenia, dziękuję.

Przekaż darowiznę

Aby przekazać darowiznę dla Beneficjenta Konrad Poręba wypełnij formularz podając dane Darczyńcy:

Kwota darowizny

Nazwa odbiorcy: Fundacja Avalon - Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym, Michała Kajki 80/82 lok. 1, 04-620 Warszawa

Darowizna dla Podopiecznego nr rachunku odbiorcy: 62 1600 1286 0003 0031 8642 6001

Tytuł wpłaty: KOWALSKI, xxx - podajemy nazwisko i numer subkonta osoby której chcemy przekazać darowiznę. To bardzo ważne!

Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Avalon – Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym z siedzibą przy ul. Michała Kajki 80/82 lok 1, 04-620 Warszawa. Kontakt z administratorem możliwy jest pod nr tel. 22 266 82 36 lub email: [email protected] Kontakt z inspektorem ochrony danych osobowych możliwy jest za pomocą email: [email protected]

Dane osobowe będą przetwarzane w celach realizacji przelewu w tym odpowiedniego zaksięgowania wpłat na kontach Beneficjentów a także w celach kontaktowych oraz statystycznych administratora danych. Dane będą udostępniane portalom płatniczym w celu procesowania Państwa płatności. Państwa dane osobowe będą udostępniane Beneficjentom w celu weryfikacji wpłat. Jeśli się Państwo nie zgadzają na udostępnianie swoich danych osobowych Beneficjentom proszę zaznaczyć wpłatę anonimową lub poinformować nas o tym wysyłając maila na adres [email protected].

Przysługuje Pani/Panu prawo do wycofania zgody w każdym momencie. Wycofanie zgody nie ma skutku dla przetwarzania wykonanego przed cofnięciem zgody. W razie takiej konieczności dane mogą być udostępnione podmiotom upoważnionym na podstawie przepisów prawa. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania. Przysługuje również Pani/Panu prawo do wniesienia sprzeciwu oraz prawo do przenoszenia danych. Może Pani/Pan wnieść skargę do organu nadzorczego.