Joanna Wieczyńska
Tytuł przelewu: Wieczyńska, 7269

Nigdy nie chciałam mieć subkonta, aby zbierać 1% podatku. Uważałam, że po co, że i tak nie będę nikogo prosić o wpłaty, że jeszcze trochę pracuję i daję radę, że wystarczy mi to, co mam itd...

W 2016 dowiedziałam się, że jest już lek na moją chorobę, czyli SMA (rdzeniowy zanik mięśni). 20.02.2020 r. miałam podanie leku. Niestety nie z każdym kręgosłupem się udaje i z moim się nie udało. Jeszcze w tym samym roku miał pojawić się lek w postaci doustnej, ale wszystko zostało wstrzymane, ze względu na pandemię. Najszybciej lek w syropie będzie w Polsce za rok lub dwa...Teraz muszę robić wszystko, aby go doczekać. Nawet jeśli będzie refundowany [oby!] to pozostaje mnóstwo kosztów dodatkowych na rehabilitację, badania, zabiegi, aby kuracja okazała się skuteczna. Dlatego będę wdzięczna za przekazanie 1% i wsparcie w postaci każdej złotówki! Oczywiście, tylko jeśli możecie :)

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem WIECZYŃSKA,7269 wspieracie mnie w codziennym funkcjonowaniu. Z góry dziękuję!

Przekaż darowiznę

Aby przekazać darowiznę dla Beneficjenta Joanna Wieczyńska wypełnij formularz podając dane Darczyńcy:

Kwota darowizny

Nazwa odbiorcy: Fundacja Avalon - Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym, Michała Kajki 80/82 lok. 1, 04-620 Warszawa

Darowizna dla Podopiecznego nr rachunku odbiorcy: 62 1600 1286 0003 0031 8642 6001

Tytuł wpłaty: KOWALSKI, xxx - podajemy nazwisko i numer subkonta osoby której chcemy przekazać darowiznę. To bardzo ważne!

Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Avalon – Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym z siedzibą przy ul. Michała Kajki 80/82 lok 1, 04-620 Warszawa. Kontakt z administratorem możliwy jest pod nr tel. 22 266 82 36 lub email: [email protected] Kontakt z inspektorem ochrony danych osobowych możliwy jest za pomocą email: [email protected]

Dane osobowe będą przetwarzane w celach realizacji przelewu w tym odpowiedniego zaksięgowania wpłat na kontach Beneficjentów a także w celach kontaktowych oraz statystycznych administratora danych. Dane będą udostępniane portalom płatniczym w celu procesowania Państwa płatności. Państwa dane osobowe będą udostępniane Beneficjentom w celu weryfikacji wpłat. Jeśli się Państwo nie zgadzają na udostępnianie swoich danych osobowych Beneficjentom proszę zaznaczyć wpłatę anonimową lub poinformować nas o tym wysyłając maila na adres [email protected].

Przysługuje Pani/Panu prawo do wycofania zgody w każdym momencie. Wycofanie zgody nie ma skutku dla przetwarzania wykonanego przed cofnięciem zgody. W razie takiej konieczności dane mogą być udostępnione podmiotom upoważnionym na podstawie przepisów prawa. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania. Przysługuje również Pani/Panu prawo do wniesienia sprzeciwu oraz prawo do przenoszenia danych. Może Pani/Pan wnieść skargę do organu nadzorczego.