Jarosław Roesler
Tytuł przelewu: Roesler, 3688

Cześć. Mam na imię Jarek. To co właśnie czytasz pisze w moim imieniu mój wujek, który wraz z ciocią zajmuje się mną od dnia śmierci mojego taty. Sam nie umiem pisać, a nawet mówić... Kiedy byłem całkiem malutki zaraziłem się wirusowym zapaleniem kości...Później chorowałem na serce a na końcu... Na końcu okazało się, że mój mózg jest mocno uszkodzony. Niestety nie można tego naprawić i będę jaki jestem już zawsze. Ale jestem szczęśliwy! Cały czas się śmieję i nucę swoją ulubioną melodię "Panie Janie". Jest jeden problem... Robię się z dnia na dzień większy i silniejszy...Potrzebuję specjalnego fotela, sprzętu rehabilitacyjnego, specjalnej łazienki i środków higienicznych... Pomaga nam fundacja "Avalon", ale pieniążki na koncie tej fundacji nie biorą się znikąd. Myślisz, że możesz pomóc? Jeśli tak, to masz tutaj numer konta i zrób tyle, ile możesz, a ja... Ja postaram się kiedyś powiedzieć ładnie "Dziękuję".  Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Roesler, 3688 pomagają mi Państwo mierzyć się z rzeczywistością. Z góry dziękuję,

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Ryszard Roesler

Przekaż darowiznę

Aby przekazać darowiznę dla Beneficjenta Jarosław Roesler wypełnij formularz podając dane Darczyńcy:

Kwota darowizny

Nazwa odbiorcy: Fundacja Avalon - Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym, Michała Kajki 80/82 lok. 1, 04-620 Warszawa

Darowizna dla Podopiecznego nr rachunku odbiorcy: 62 1600 1286 0003 0031 8642 6001

Tytuł wpłaty: KOWALSKI, xxx - podajemy nazwisko i numer subkonta osoby której chcemy przekazać darowiznę. To bardzo ważne!

Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Avalon – Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym z siedzibą przy ul. Michała Kajki 80/82 lok 1, 04-620 Warszawa. Kontakt z administratorem możliwy jest pod nr tel. 22 266 82 36 lub email: [email protected] Kontakt z inspektorem ochrony danych osobowych możliwy jest za pomocą email: [email protected]

Dane osobowe będą przetwarzane w celach realizacji przelewu w tym odpowiedniego zaksięgowania wpłat na kontach Beneficjentów a także w celach kontaktowych oraz statystycznych administratora danych. Dane będą udostępniane portalom płatniczym w celu procesowania Państwa płatności. Państwa dane osobowe będą udostępniane Beneficjentom w celu weryfikacji wpłat. Jeśli się Państwo nie zgadzają na udostępnianie swoich danych osobowych Beneficjentom proszę zaznaczyć wpłatę anonimową lub poinformować nas o tym wysyłając maila na adres [email protected].

Przysługuje Pani/Panu prawo do wycofania zgody w każdym momencie. Wycofanie zgody nie ma skutku dla przetwarzania wykonanego przed cofnięciem zgody. W razie takiej konieczności dane mogą być udostępnione podmiotom upoważnionym na podstawie przepisów prawa. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania. Przysługuje również Pani/Panu prawo do wniesienia sprzeciwu oraz prawo do przenoszenia danych. Może Pani/Pan wnieść skargę do organu nadzorczego.