Jakub Chrul
Tytuł przelewu: Chrul, 5478

Kochani, Mam na imię Kubuś, urodziłem się 28.03.2015 roku. Od urodzenia bardzo dużo czasu spędzam w szpitalu...

Kochani,Mam na imię Kubuś, urodziłem się 28.03.2015 roku. Od urodzenia bardzo dużo czasu spędzam w szpitalu. Choruję na bardzo rzadką chorobę genetyczną Zespół Wiskotta-Aldricha, która cechuje się m.in. obniżoną ilością płytek krwi co jest bardzo niebezpieczne, ponieważ może prowadzić do wylewów. Osoby dotknięte tą chorobą wykazują zwiększoną skłonność do zachorowań na białaczkę, zapalenie płuc, uszu oraz choroby autoimmunologiczne.We wrześniu otrzymałem szansę na nowe życie, 14.09 przeszedłem zabieg przeszczepienia szpiku.Jeszcze długa droga przede mną żeby móc żyć normalnie... muszę ćwiczyć z neurologopedą by zacząć normalnie jeść i przybierać na wadze, czeka mnie leczenie endokrynologiczne z powodu niskiego wzrostu, muszę też dużo ćwiczyć żeby zacząć samodzielnie chodzić.Do tego dochodzą cotygodniowe wizyty w szpitalach w Łodzi lub we Wrocławiu. Niestety to wszystko dużo kosztuje dlatego będę wdzięczny za pomoc i przekazanie 1% podatku.

WSPOMÓŻ KUBUSIA W WALCE Z CHOROBĄ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Chrul, 5478 pomagacie mi Państwo w walce o sprawność oraz wspieracie moje codzienne funkcjonowanie.

Przekaż darowiznę

Aby przekazać darowiznę dla Beneficjenta Jakub Chrul wypełnij formularz podając dane Darczyńcy:

Kwota darowizny

Nazwa odbiorcy: Fundacja Avalon - Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym, Michała Kajki 80/82 lok. 1, 04-620 Warszawa

Darowizna dla Podopiecznego nr rachunku odbiorcy: 62 1600 1286 0003 0031 8642 6001

Tytuł wpłaty: KOWALSKI, xxx - podajemy nazwisko i numer subkonta osoby której chcemy przekazać darowiznę. To bardzo ważne!

Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Avalon – Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym z siedzibą przy ul. Michała Kajki 80/82 lok 1, 04-620 Warszawa. Kontakt z administratorem możliwy jest pod nr tel. 22 266 82 36 lub email: [email protected] Kontakt z inspektorem ochrony danych osobowych możliwy jest za pomocą email: [email protected]

Dane osobowe będą przetwarzane w celach realizacji przelewu w tym odpowiedniego zaksięgowania wpłat na kontach Beneficjentów a także w celach kontaktowych oraz statystycznych administratora danych. Dane będą udostępniane portalom płatniczym w celu procesowania Państwa płatności. Państwa dane osobowe będą udostępniane Beneficjentom w celu weryfikacji wpłat. Jeśli się Państwo nie zgadzają na udostępnianie swoich danych osobowych Beneficjentom proszę zaznaczyć wpłatę anonimową lub poinformować nas o tym wysyłając maila na adres [email protected].

Przysługuje Pani/Panu prawo do wycofania zgody w każdym momencie. Wycofanie zgody nie ma skutku dla przetwarzania wykonanego przed cofnięciem zgody. W razie takiej konieczności dane mogą być udostępnione podmiotom upoważnionym na podstawie przepisów prawa. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania. Przysługuje również Pani/Panu prawo do wniesienia sprzeciwu oraz prawo do przenoszenia danych. Może Pani/Pan wnieść skargę do organu nadzorczego.