Grzegorz Pruszkiewicz
Tytuł przelewu: Pruszkiewicz, 9196

Nasi synowie - Michał (10 lat) i Grześ (7 lat) cierpią na autyzm dziecięcy. Mają m. in. trudności w kontaktach z innymi, problem z wyrażaniem i rozumieniem emocji, opóźniony rozwój mowy.

Chłopcy dodatkowo cierpią na alergie, atopowe zapalenie skóry, a Michał również na astmę oskrzelową. Aby lepiej funkcjonować potrzebują codziennej terapii m.in. zajęć z psychologiem, logopedą. To dla nas ogromny wydatek. W związku ze swoimi chorobami potrzebują też kosztownych leków. Bardzo prosimy o przekazanie 1% podatku dla synów, abyśmy dalej mogli kontynuować ich terapie i leczenie. Chcielibyśmy, aby chodzili też na basen, który uwielbiają.

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem PRUSZKIEWICZ, 9196 pomagacie w codziennym funkcjonowaniu i dofinansowaniu terapii i rehabilitacji dla chłopców.

Przekaż darowiznę

Aby przekazać darowiznę dla Beneficjenta Grzegorz Pruszkiewicz wypełnij formularz podając dane Darczyńcy:

Kwota darowizny

Nazwa odbiorcy: Fundacja Avalon - Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym, Michała Kajki 80/82 lok. 1, 04-620 Warszawa

Darowizna dla Podopiecznego nr rachunku odbiorcy: 62 1600 1286 0003 0031 8642 6001

Tytuł wpłaty: KOWALSKI, xxx - podajemy nazwisko i numer subkonta osoby której chcemy przekazać darowiznę. To bardzo ważne!

Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Avalon – Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym z siedzibą przy ul. Michała Kajki 80/82 lok 1, 04-620 Warszawa. Kontakt z administratorem możliwy jest pod nr tel. 22 266 82 36 lub email: [email protected] Kontakt z inspektorem ochrony danych osobowych możliwy jest za pomocą email: [email protected]

Dane osobowe będą przetwarzane w celach realizacji przelewu w tym odpowiedniego zaksięgowania wpłat na kontach Beneficjentów a także w celach kontaktowych oraz statystycznych administratora danych. Dane będą udostępniane portalom płatniczym w celu procesowania Państwa płatności. Państwa dane osobowe będą udostępniane Beneficjentom w celu weryfikacji wpłat. Jeśli się Państwo nie zgadzają na udostępnianie swoich danych osobowych Beneficjentom proszę zaznaczyć wpłatę anonimową lub poinformować nas o tym wysyłając maila na adres [email protected].

Przysługuje Pani/Panu prawo do wycofania zgody w każdym momencie. Wycofanie zgody nie ma skutku dla przetwarzania wykonanego przed cofnięciem zgody. W razie takiej konieczności dane mogą być udostępnione podmiotom upoważnionym na podstawie przepisów prawa. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania. Przysługuje również Pani/Panu prawo do wniesienia sprzeciwu oraz prawo do przenoszenia danych. Może Pani/Pan wnieść skargę do organu nadzorczego.