Barbara Respondek
Tytuł przelewu: Respondek, 12507

Dzień dobry, nazywam się Basia mam 40 lat i jestem mamą trójki dzieci.

W 2015 roku zachorowałam na raka kości. W trakcie choroby przeszłam 4 operacje i 6 cykli chemii. W 2019 roku choroba powróciła, a kolejna operacja polegała na usunięciu stawu łokciowego i wszczepieniu endoprotezy. Następnie przeszłam 8 cykli chemii. Jestem pod stałą opieką lekarzy, co trzy miesiące jeżdżę do Warszawy na kontrole. Po ostatniej operacji walczę z niegojącą się raną, prawa ręka jest niesprawna, co bardzo utrudnia mi codzienne funkcjonowanie. Po operacji czeka mnie długa i żmudna rehabilitacja, która pomoże mi wrócić do normalnego funkcjonowania i życia.

Proszę, wspomóż mnie 1% podatku.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem RESPONDEK, 12507 wspierasz mnie w codziennym funkcjonowaniu.

Przekaż darowiznę

Aby przekazać darowiznę dla Beneficjenta Barbara Respondek wypełnij formularz podając dane Darczyńcy:

Kwota darowizny

Nazwa odbiorcy: Fundacja Avalon - Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym, Michała Kajki 80/82 lok. 1, 04-620 Warszawa

Darowizna dla Podopiecznego nr rachunku odbiorcy: 62 1600 1286 0003 0031 8642 6001

Tytuł wpłaty: KOWALSKI, xxx - podajemy nazwisko i numer subkonta osoby której chcemy przekazać darowiznę. To bardzo ważne!

Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Avalon – Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym z siedzibą przy ul. Michała Kajki 80/82 lok 1, 04-620 Warszawa. Kontakt z administratorem możliwy jest pod nr tel. 22 266 82 36 lub email: [email protected] Kontakt z inspektorem ochrony danych osobowych możliwy jest za pomocą email: [email protected]

Dane osobowe będą przetwarzane w celach realizacji przelewu w tym odpowiedniego zaksięgowania wpłat na kontach Beneficjentów a także w celach kontaktowych oraz statystycznych administratora danych. Dane będą udostępniane portalom płatniczym w celu procesowania Państwa płatności. Państwa dane osobowe będą udostępniane Beneficjentom w celu weryfikacji wpłat. Jeśli się Państwo nie zgadzają na udostępnianie swoich danych osobowych Beneficjentom proszę zaznaczyć wpłatę anonimową lub poinformować nas o tym wysyłając maila na adres [email protected].

Przysługuje Pani/Panu prawo do wycofania zgody w każdym momencie. Wycofanie zgody nie ma skutku dla przetwarzania wykonanego przed cofnięciem zgody. W razie takiej konieczności dane mogą być udostępnione podmiotom upoważnionym na podstawie przepisów prawa. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania. Przysługuje również Pani/Panu prawo do wniesienia sprzeciwu oraz prawo do przenoszenia danych. Może Pani/Pan wnieść skargę do organu nadzorczego.