Barbara Leśniak
Tytuł przelewu: Leśniak, 1611

Mam na imię Basia i mam 11 lat. Razem z bratem Adrianem (10 lat) chorujemy na zespół Dandy -Walkera (zespół wad wrodzonych), wodogłowie oraz zanik nerwów wzrokowych. Jestem wesołą i bardzo kontaktową dziewczynką.

W chwili obecnej jesteśmy pod stałą opieką specjalistyczną (neurochirurg, neurolog , okulista). Wymagamy codziennych systematycznych zajęć rehabilitacyjnych, ogólnorozwojowych, stymulacji wzrokowych oraz opieki psychologa, logopedy i pedagoga, by móc samodzielnie funkcjonować.

WSPOMÓŻ NAS W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem LEŚNIAK, 1611 pomagacie nam Państwo w codziennym funkcjonowaniu i walce o sprawność.

Za wszelką pomoc serdecznie dziękujemy.

Przekaż darowiznę

Aby przekazać darowiznę dla Beneficjenta Barbara Leśniak wypełnij formularz podając dane Darczyńcy:

Kwota darowizny

Nazwa odbiorcy: Fundacja Avalon - Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym, Michała Kajki 80/82 lok. 1, 04-620 Warszawa

Darowizna dla Podopiecznego nr rachunku odbiorcy: 62 1600 1286 0003 0031 8642 6001

Tytuł wpłaty: KOWALSKI, xxx - podajemy nazwisko i numer subkonta osoby której chcemy przekazać darowiznę. To bardzo ważne!

Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Avalon – Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym z siedzibą przy ul. Michała Kajki 80/82 lok 1, 04-620 Warszawa. Kontakt z administratorem możliwy jest pod nr tel. 22 266 82 36 lub email: [email protected] Kontakt z inspektorem ochrony danych osobowych możliwy jest za pomocą email: [email protected]

Dane osobowe będą przetwarzane w celach realizacji przelewu w tym odpowiedniego zaksięgowania wpłat na kontach Beneficjentów a także w celach kontaktowych oraz statystycznych administratora danych. Dane będą udostępniane portalom płatniczym w celu procesowania Państwa płatności. Państwa dane osobowe będą udostępniane Beneficjentom w celu weryfikacji wpłat. Jeśli się Państwo nie zgadzają na udostępnianie swoich danych osobowych Beneficjentom proszę zaznaczyć wpłatę anonimową lub poinformować nas o tym wysyłając maila na adres [email protected].

Przysługuje Pani/Panu prawo do wycofania zgody w każdym momencie. Wycofanie zgody nie ma skutku dla przetwarzania wykonanego przed cofnięciem zgody. W razie takiej konieczności dane mogą być udostępnione podmiotom upoważnionym na podstawie przepisów prawa. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania. Przysługuje również Pani/Panu prawo do wniesienia sprzeciwu oraz prawo do przenoszenia danych. Może Pani/Pan wnieść skargę do organu nadzorczego.