Barbara Grochowska
Tytuł przelewu: Grochowska, 7273

Nazywam się Barbara Grochowska, choruję na Toczeń Układowy. Jest to choroba związana z autoagresją organizmu, czyli mój organizm toczy wojnę sam ze sobą, zdrowe tkanki uznaje za chore i zaczyna je zwalczać, stopniowo je wyniszczając.

W moim przypadku główny problem stanowi zniszczenie stawów, ich ból i sztywność, to moja codzienność, przykurcze i osłabienie mięśni. Wymagam stałej aktywności fizycznej, rehabilitacji i pracy z fizjoterapeutą, by jak najdłużej opóźniać proces degradacji stawów, a tym samym móc prowadzić w miarę normalne życie. Koszty leczenia nie należą do niskich. Jestem pod opieką kilku specjalistów jednocześnie: reumatologa, ortopedy, kardiologa, nefrologa, endokrynologa, pulmonologa, okulisty.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem GROCHOWSKA, 7273 pomagacie mi w codziennej walce w chorobie.

Dziękuję wszystkim, którzy zdecydują się na wszelką pomoc.

Przekaż darowiznę

Aby przekazać darowiznę dla Beneficjenta Barbara Grochowska wypełnij formularz podając dane Darczyńcy:

Kwota darowizny

Nazwa odbiorcy: Fundacja Avalon - Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym, Michała Kajki 80/82 lok. 1, 04-620 Warszawa

Darowizna dla Podopiecznego nr rachunku odbiorcy: 62 1600 1286 0003 0031 8642 6001

Tytuł wpłaty: KOWALSKI, xxx - podajemy nazwisko i numer subkonta osoby której chcemy przekazać darowiznę. To bardzo ważne!

Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Avalon – Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym z siedzibą przy ul. Michała Kajki 80/82 lok 1, 04-620 Warszawa. Kontakt z administratorem możliwy jest pod nr tel. 22 266 82 36 lub email: [email protected] Kontakt z inspektorem ochrony danych osobowych możliwy jest za pomocą email: [email protected]

Dane osobowe będą przetwarzane w celach realizacji przelewu w tym odpowiedniego zaksięgowania wpłat na kontach Beneficjentów a także w celach kontaktowych oraz statystycznych administratora danych. Dane będą udostępniane portalom płatniczym w celu procesowania Państwa płatności. Państwa dane osobowe będą udostępniane Beneficjentom w celu weryfikacji wpłat. Jeśli się Państwo nie zgadzają na udostępnianie swoich danych osobowych Beneficjentom proszę zaznaczyć wpłatę anonimową lub poinformować nas o tym wysyłając maila na adres [email protected].

Przysługuje Pani/Panu prawo do wycofania zgody w każdym momencie. Wycofanie zgody nie ma skutku dla przetwarzania wykonanego przed cofnięciem zgody. W razie takiej konieczności dane mogą być udostępnione podmiotom upoważnionym na podstawie przepisów prawa. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania. Przysługuje również Pani/Panu prawo do wniesienia sprzeciwu oraz prawo do przenoszenia danych. Może Pani/Pan wnieść skargę do organu nadzorczego.