Anna Świrk
Tytuł przelewu: Świrk, 6778

Nazywam się Anna Świrk, mam 33 lata i od 6 lat cierpię na poważne zaburzenia motoryki przewodu pokarmowego, co skutkuje jego całkowitą niewydolnością. Utrzymuje się przy życiu dzięki specjalnym kroplówkom - żywieniu pozajelitowemu.

Niestety, żywienie pozajelitowe nie jest długotrwałym i bezpiecznym rozwiązaniem. Byłam wielokrotnie hospitalizowana i przeszłam wiele powikłań. Miałam trzykrotnie sepsę i w sumie już sześciokrotnie wymianę centralnych dostępów żylnych. Każda kolejna wymiana dojścia centralnego jest trudniejsza ze względu na osłabianie się naczyń krwionośnych. Pomimo przeciwności losu, staram się nie poddawać i funkcjonować na miarę moich możliwości. Niestety badania diagnostyczne, leki i środki medyczne pozwalające mi przeżyć wiążą się z bardzo wysokimi kosztami, dlatego stale potrzebuje wsparcia finansowego.

Przekazując 1,5 % podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Świrk, 6778 wspieracie mnie w codziennych zmaganiach.

Serdecznie dziękuję za każdą pomoc! Anna Świrk

Przekaż darowiznę

Aby przekazać darowiznę dla Beneficjenta Anna Świrk wypełnij formularz podając dane Darczyńcy:

Kwota darowizny

Nazwa odbiorcy: Fundacja Avalon - Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym, Michała Kajki 80/82 lok. 1, 04-620 Warszawa

Darowizna dla Podopiecznego nr rachunku odbiorcy: 62 1600 1286 0003 0031 8642 6001

Tytuł wpłaty: KOWALSKI, xxx - podajemy nazwisko i numer subkonta osoby której chcemy przekazać darowiznę. To bardzo ważne!

Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Avalon – Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym z siedzibą przy ul. Michała Kajki 80/82 lok 1, 04-620 Warszawa. Kontakt z administratorem możliwy jest pod nr tel. 22 266 82 36 lub email: [email protected] Kontakt z inspektorem ochrony danych osobowych możliwy jest za pomocą email: [email protected]

Dane osobowe będą przetwarzane w celach realizacji przelewu w tym odpowiedniego zaksięgowania wpłat na kontach Beneficjentów a także w celach kontaktowych oraz statystycznych administratora danych. Dane będą udostępniane portalom płatniczym w celu procesowania Państwa płatności. Państwa dane osobowe będą udostępniane Beneficjentom w celu weryfikacji wpłat. Jeśli się Państwo nie zgadzają na udostępnianie swoich danych osobowych Beneficjentom proszę zaznaczyć wpłatę anonimową lub poinformować nas o tym wysyłając maila na adres [email protected].

Przysługuje Pani/Panu prawo do wycofania zgody w każdym momencie. Wycofanie zgody nie ma skutku dla przetwarzania wykonanego przed cofnięciem zgody. W razie takiej konieczności dane mogą być udostępnione podmiotom upoważnionym na podstawie przepisów prawa. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania. Przysługuje również Pani/Panu prawo do wniesienia sprzeciwu oraz prawo do przenoszenia danych. Może Pani/Pan wnieść skargę do organu nadzorczego.