Agnieszka Piecha
Tytuł przelewu: Piecha, 2261

Witam! Mam na imię Agnieszka. Od 2010 roku choruję na nieuleczalną chorobę autoimmunologiczną – toczeń rumieniowaty układowy. Choroba ta z każdym rzutem pozostawia po sobie ślad w postaci pogłębiających się dysfunkcji wielu narządów.

Zaatakowała stawy, nerki, układ krwionośny, spowodowała zakrzepicę nogi. W 2014 roku przeszłam przeszczepienie nerki. Zebrane środki chciałbym przeznaczyć na lekarstwa, które są niezbędne do życia. Od czasu przeszczepu ceny leków potrzebnych do prawidłowego funkcjonowania nerki nieustannie rosną. Od początku 2019 roku lek immunosupresyjny, który muszę zażywać przestał być refundowany przez NFZ, a zamiana na generyk w moim przypadku nie jest możliwa.

DZIĘKUJĘ ZA WSPARCIE  W WALCE Z CHOROBĄ

Przekazane środki będą dla mnie ogromną pomocą. Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem Piecha, 2261 pomagacie mi w codziennym funkcjonowaniu. Dziękuję, Agnieszka

Przekaż darowiznę

Aby przekazać darowiznę dla Beneficjenta Agnieszka Piecha wypełnij formularz podając dane Darczyńcy:

Kwota darowizny

Nazwa odbiorcy: Fundacja Avalon - Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym, Michała Kajki 80/82 lok. 1, 04-620 Warszawa

Darowizna dla Podopiecznego nr rachunku odbiorcy: 62 1600 1286 0003 0031 8642 6001

Tytuł wpłaty: KOWALSKI, xxx - podajemy nazwisko i numer subkonta osoby której chcemy przekazać darowiznę. To bardzo ważne!

Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Avalon – Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym z siedzibą przy ul. Michała Kajki 80/82 lok 1, 04-620 Warszawa. Kontakt z administratorem możliwy jest pod nr tel. 22 266 82 36 lub email: [email protected] Kontakt z inspektorem ochrony danych osobowych możliwy jest za pomocą email: [email protected]

Dane osobowe będą przetwarzane w celach realizacji przelewu w tym odpowiedniego zaksięgowania wpłat na kontach Beneficjentów a także w celach kontaktowych oraz statystycznych administratora danych. Dane będą udostępniane portalom płatniczym w celu procesowania Państwa płatności. Państwa dane osobowe będą udostępniane Beneficjentom w celu weryfikacji wpłat. Jeśli się Państwo nie zgadzają na udostępnianie swoich danych osobowych Beneficjentom proszę zaznaczyć wpłatę anonimową lub poinformować nas o tym wysyłając maila na adres [email protected].

Przysługuje Pani/Panu prawo do wycofania zgody w każdym momencie. Wycofanie zgody nie ma skutku dla przetwarzania wykonanego przed cofnięciem zgody. W razie takiej konieczności dane mogą być udostępnione podmiotom upoważnionym na podstawie przepisów prawa. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania. Przysługuje również Pani/Panu prawo do wniesienia sprzeciwu oraz prawo do przenoszenia danych. Może Pani/Pan wnieść skargę do organu nadzorczego.