Moi kochani, nazywam się Zosia Wojtasik. Od 1979 roku choruję na stwardnienie rozsiane. W moim przypadku choroba dotknęła kończyny dolne i górnej. Od 2003r. poruszam się na wózku a na terenie mieszkania z ogromną trudnością o kulach i balkoniku.

Z biegiem czasu mam coraz większe trudności w codziennej egzystencji, nie mniej jednak chciałabym dalej kontynuować życie społeczne i rodzinne chociażby tak jak do tej pory oby nie gorzej. Dlatego też zwracam się do wszystkich ludzi, którzy zechcą mi pomóc. Jedynym sposobem na polepszenie mojego stanu zdrowia jest stała rehabilitacja i leczenie szpitalne.

POMÓŻ MI W WALCE Z CHOROBĄ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Wojtasik, 1463 pomagają mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu i w walce o zdrowie.

Zosia Wojtasik.