Zofia Wojtasik

Moi kochani, nazywam się Zosia Wojtasik. Od 1979 roku choruję na stwardnienie rozsiane. W moim przypadku choroba dotknęła kończyny dolne i górnej. Od 2003r. poruszam się na wózku a na terenie mieszkania z ogromną trudnością o kulach i balkoniku.

Z biegiem czasu mam coraz większe trudności w codziennej egzystencji, nie mniej jednak chciałabym dalej kontynuować życie społeczne i rodzinne chociażby tak jak do tej pory oby nie gorzej. Dlatego też zwracam się do wszystkich ludzi, którzy zechcą mi pomóc. Jedynym sposobem na polepszenie mojego stanu zdrowia jest stała rehabilitacja i leczenie szpitalne.

POMÓŻ MI W WALCE Z CHOROBĄ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Wojtasik, 1463 pomagają mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu i w walce o zdrowie.

Zosia Wojtasik.

Drogi Darczyńco, jeżeli przekazywałeś darowiznę przez PayU między 01-17.02.2020, skontaktuj się z nami pod adresem mailowym [email protected], w celu sprawdzenia czy Twoja darowizna trafiła na wybrane subkonto. Ze względu na problemy techniczne, nie przy każdej wpłacie zaciągał się identyfikator Podopiecznego. Zależy nam aby wszelkie wpłaty zaksięgować zgodnie z Twoją wolą. Przepraszamy za utrudnienia.

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<