Mam na imię Zosia, urodziłam się w 2017 roku z wadą serca i dodatkowym chromosomem. Od pierwszych chwil mojego życia walczę o prawidłowe funkcjonowanie. Przeszłam dwie poważne operacje serca w pierwszych miesiącach życia.

Zmagam się z obniżonym napięciem mięśniowym, mam problemy z mową, wadę wzroku, kamicę woreczka żółciowego. Obecnie jestem pod opieką wielu specjalistów i poradni. By usprawnić moje funkcjonowanie pracują ze mną: rehabilitanci, logopedzi, pedagodzy, psycholodzy. Każdego dnia ciężko pracuję nad swoją samodzielnością, ponieważ zwykłe codzienne czynności sprawiają mi trudność.

PROSZĘ, POMÓŻ MI LEPIEJ FUNKCJONOWAĆ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem DOMINO,12262 pomożecie Zosi w codziennym funkcjonowaniu.

Dziękuję, Zosia z Rodzicami.