Jestem Zenek mam 53 lata. 8.04.2019r. przeszedłem udar krwotoczny. Walczyłem o życie, przeszedłem rehabilitację w prywatnym ośrodku. Nie poddaję się od roku walczę w domu. Rehabilitanci, logopedzi i wielu innych specjalistów wspomaga mnie w walce o zdrowie, sprawność fizyczną i powrót mowy.

Pierwsze efekty po kilku miesiącach: samodzielne oddychanie, jedzenie, siadanie przy pomocy. Wzmocniłem mięśnie, przy wsparciu sprzętu i osób trzecich przejdę kilka metrów po mieszkaniu, potrafię zakomunikować werbalnie swoje potrzeby, podjąłem próby czytania a najważniejsze uczestniczę w życiu rodzinnym. Przede mną jeszcze bardzo długa droga w powrocie do pełnego zdrowia. W dalszym ciągu potrzebuję intensywnej rehabilitacji i zajęć logopedycznych.

Proszę o pomoc i wsparcie finansowe na dalsze leczenie i rehabilitację.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Ziółkowski,12403 wspieracie moje codzienne funkcjonowanie. Zenek z Rodziną.