Wojciech Więcek

Drodzy przyjaciele i znajomi, zbliża się czas rozliczenia podatkowego, a jednocześnie szansa na przekazanie 1% podatku na rzecz osób potrzebujących. Może zechcecie pomóc osobie Wam znanej?Wojtek Więcek, mój mąż, to osoba wesoła i towarzyska. Jego pasją jest gitara i rower. Zawsze chętnie pomagał innym, a teraz los zdecydował, że sam potrzebuje pomocy. 27 listopada 2013 r. Wojtkowi niespodziewanie pękł tętniak powodując rozległy wylew krwi do mózgu. W efekcie pojawiła się afazja i prawostronny niedowład całego ciała. Wojtek ciężko walczy o powrót do dawnego życia. Intensywna rehabilitacja neurologiczna daje wspaniałe efekty. Wojtek zaczął mówić i chodzi z asekuracją. Wciąż jednak nie odzyskał pełnej sprawności fizycznej i ma problemy z pamięcią. Rehabilitacja możliwa jest tylko dzięki pomocy wspaniałych przyjaciół, którzy uczynili Wojtka podopiecznym Fundacji AVALON i przekazali na jego rzecz 1% swojego podatku. Serdecznie za to dziękujemy i prosimy o dalsze wsparcie również w tym roku.  Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Więcek, 2908 pomagają Państwo Wojtkowi w dalszej walce o sprawność. Wszystkim, którzy zdecydują się pomóc serdecznie dziękujemy

POMÓŻ WOJTKOWI W WALCE O SPRAWNOŚĆ

Anna Więcek z synami Michałem i Marcinem

Drogi Darczyńco, jeżeli przekazywałeś darowiznę przez PayU między 01-17.02.2020, skontaktuj się z nami pod adresem mailowym [email protected], w celu sprawdzenia czy Twoja darowizna trafiła na wybrane subkonto. Ze względu na problemy techniczne, nie przy każdej wpłacie zaciągał się identyfikator Podopiecznego. Zależy nam aby wszelkie wpłaty zaksięgować zgodnie z Twoją wolą. Przepraszamy za utrudnienia.

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<