Witam. Nazywam się Wojtek Wąsik. Mam 15 lat i mieszkam w Szczecinie. Urodziłem się z brakiem 3/4 lewej ręki. Nie zawsze słyszałem miłe komentarze w kierunku mojej osoby...

Witam.Nazywam się Wojtek Wąsik. Mam 15 lat i mieszkam w Szczecinie. Urodziłem się z brakiem 3/4 lewej ręki. Nie zawsze słyszałem miłe komentarze w kierunku mojej osoby. Do dziś potrzebuję wsparcia psychologa. Po kilku latach doszła wada wzroku. Moim największym marzeniem jest mieć dwie ręce. Bardzo proszę o Państwa pomoc, abym mógł normalnie funkcjonować wśród ludzi i nie czuć się inny. Pomóc możecie Państwo poprzez wpłaty darowizn, przekazanie 1% i SMS-y.

POMÓŻ MI ABYM MÓGŁ NORMALNIE FUNKCJONOWAĆ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Wąsik, 7067 pomagacie mi Państwo w codziennych zmaganiach.