Nazywam się Wojtek Kłosiński, mam 49 lat. W 2001 roku, podczas niefortunnego skoku do wody, uległem wypadkowi w wyniku czego mam złamany kręgosłup w odcinku szyjnym na wysokości C6 z uszkodzeniem rdzenia kręgowego.

Jestem sparaliżowany od klatki piersiowej w dół i poruszam się na wózku inwalidzkim. Mam dwójkę dzieci córkę Paulinę i syna Sebastiana. Moja żona Arleta jest z zawodu pielęgniarką. Sprzęt rehabilitacyjny, obozy i turnusy oraz codzienna opieka rehabilitacyjna są bardzo drogie. Bez nich nie mam szans na poprawę sprawności fizycznej i powrót do samodzielnego życia. Dziś chcę przywrócić sobie poczucie własnej godności, wiarę w siebie oraz możliwość normalnego życia. Dlatego proszę Państwa o wsparcie finansowe.

POMÓŻ MI W WALCE O SAMODZIELNOŚĆ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem KŁOSIŃSKI, 1109 pomagacie mi Państwo w powrocie do sprawności oraz codziennym funkcjonowaniu.