Nazywam się Wojtek i mam 42 lata. W roku 2020 doznałem poważnego udaru mózgu, który spowodował paraliż lewej strony mojego ciała.

Konieczna jest specjalistyczna rehabilitacja, która niestety jest bardzo kosztowna. Mam na utrzymaniu dwoje dzieci, dlatego z całych sił walczę o powrót do sprawności fizycznej, która umożliwi mi wykonywanie pracy zawodowej. Cały okres ubiegłego roku to walka o uruchomienie kończyn, abym mógł być niezależnym od innych. Bez niezbędnej rehabilitacji niestety nie będzie to możliwe. Ciężko jest prosić, jeśli człowiek całe życie radził sobie sam z kłopotami. Teraz jestem zdany na ludzi dobrej woli, dlatego bardzo proszę o wsparcie, bo dzięki niemu będę mógł kontynuować rehabilitację.

Proszę nie pozwól stracić mi nadziei.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Jaworski, 14143 wspierasz mnie w codziennych zmaganiach. Z całego serca dziękuję, Wojtek.