Cześć, jestem Wojtuś Górnicki. Urodziłem się 22 lipca 2016r. Za raz po urodzeniu zdiagnozowano u mnie długoodcinkową atrezje przełyku oraz odbytu. W wyniku czego już w pierwszej dobie po urodzeniu byłem poddany operacji ratującej moje życie.Mając zaledwie 1,5 roku mam za sobą 3 poważne operacje i blisko 40 zabiegów w pełnym znieczuleniu. Przede mną jeszcze długie leczenie oraz rehabilitacja, po których mam szanse żyć w przyszłości jak moi rówieśnicy. Wszystko to niestety wiąże się z kosztami. Dlatego też bardzo liczę na Państwa pomoc.  Za wszelką dobroć z góry dziękuję.Wojtuś

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Górnicki, 9289 pomagacie mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu oraz w walce o sprawność.

Za wszelką dobroć z góry dziękuję.Wojtuś