Nasz syn ma obecnie 7 lat. Urodził się 05.11.2010 i dostał 10 w skali Apgar. Bardzo szybko okazało się, że nie jest zdrowy. Stwierdzono u niego padaczkę. Jest leczony farmakologicznie oraz jest pod stałą kontrolą neurologa. W miarę upływu czasu zdiagnozowano u niego również zaburzenia psychiczne oraz astmę. Jest pod stałą opieką specjalistyczną. Wymaga stałej, nieprzerwanej asysty jednego z rodziców. Chodzi do normalnej szkoły gdzie z powodu autyzmu i opóźnienia rozwoju ma przyznanego asystenta. Wojtek ze względu na treść opinii psychologiczno-pedagogicznych uczęszcza na trapię zaburzeń sensorycznych. Mimo wszelkich przeciwności staramy się zapewnić mu wszystko to czego oczekuje. Potrzebujemy dodatkowych środków by pomóc naszemu dziecku w procesie terapeutycznym. Prosimy o pomoc dla naszego syna. Z góry dziękujemy.

WSPOMÓŻ WOJTKA W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Abłaczyński, 6499 pomagacie nam Państwo w codziennych zmaganiach.

Z góry dziękujemy.