Mam na imię Włodzimierz i lubię „wyjść do ludzi”, podobno jestem gadułą. Od 2015 roku, w wyniku udaru krwotocznego, zmagam się ze znacznym niedowładem lewostronnym i potrzebuję opieki 24/7.

Dzięki intensywnej rehabilitacji zaraz po udarze, jej kontynuacji, oraz przeprowadzce do dostosowanego mieszkania, żyliśmy z żona Basią w miarę samodzielnie i szczęśliwie. Basia, mimo iż sama nie była okazem zdrowia, dzielnie się mną opiekowała. Jednakże, w listopadzie 2019 jej stan zdrowia znacznie się pogorszył. Rehabilitacja przynosi efekty - z osoby leżącej jestem siedzący, z pomocą drugiej osoby przesiądę się n.p. z łóżka na wózek, z wózka na toaletę, a to już wiele.

WSPOMÓŻ NAS W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem MUZYKA, 12458 pomagają nam Państwo w codziennym funkcjonowaniu i rehabilitacji.

Z góry dziękuję za pomoc, Włodzimierz z żoną.