Nazywam się Witold Szukała, mam 51 lat. W listopadzie 2018 r. uległem poważnemu wypadkowi rowerowemu, w wyniku którego doznałem urazu wielonarządowego.

Złamałem kręgosłup w odcinku piersiowym oraz całkowicie uszkodzony został rdzeń kręgowy. To sprawiło, że jestem sparaliżowany i nie czuję nic od piersi w dół. Jestem osobą niezdolną do samodzielnej egzystencji. Czeka mnie życie na wózku inwalidzkim. Staram się przystosować do nowego życia i cieszyć każdym dniem. Potrzebuję nieustannej rehabilitacji, leków, środków pielęgnacyjnych i opatrunkowych oraz specjalistycznego sprzętu wspomagającego rehabilitację i moje codzienne życie.

ŻYJĘ NADZIEJĄ, ŻE KIEDYŚ UDA MI SIĘ WSTAĆ

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem Szukała, 10382 wspieracie mnie w codziennym funkcjonowaniu. Dziękuję za każdą okazaną pomoc.

Dziękuję za każdą okazaną pomoc.