Nazywam się Witold Repetowski, mieszkam w Krakowie. Urodziłem się w roku 1960 z Dziecięcym Porażeniem Mózgowym.

Pomimo mojej niepełnosprawności chciałbym żyć aktywnie, gdyż z natury jestem osobą kreatywną, pełną pomysłów i dążącą do samorealizacji. Zdaję sobie sprawę, że moja niepełnosprawność w znacznym stopniu utrudnia mi takie przedsięwzięcia, dlatego bardzo potrzebuję nowego wózka inwalidzkiego, który zapewniłby mi pewną mobilność i ułatwił zrealizowanie moich planów i zamierzeń.

POMÓŻ MI BYĆ BARDZIEJ SAMODZIELNYM!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Repetowski, 835 pomagacie mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu oraz wspieracie mnie w dążeniu do większej samodzielności i samorealizacji.

Za każdą wpłatę bardzo dziękuję.