Witold Repetowski

Nazywam się Witold Repetowski, mieszkam w Krakowie. Urodziłem się w roku 1960 z Dziecięcym Porażeniem Mózgowym.

Pomimo mojej niepełnosprawności chciałbym żyć aktywnie, gdyż z natury jestem osobą kreatywną, pełną pomysłów i dążącą do samorealizacji. Zdaję sobie sprawę, że moja niepełnosprawność w znacznym stopniu utrudnia mi takie przedsięwzięcia, dlatego bardzo potrzebuję nowego wózka inwalidzkiego, który zapewniłby mi pewną mobilność i ułatwił zrealizowanie moich planów i zamierzeń.

POMÓŻ MI BYĆ BARDZIEJ SAMODZIELNYM!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Repetowski, 835 pomagacie mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu oraz wspieracie mnie w dążeniu do większej samodzielności i samorealizacji.

Za każdą wpłatę bardzo dziękuję.

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<