WITAM I PROSZĘ Nazywam się Wioletta Ślęczkowska mam 43 lat. W maju 2000 r. zdiagnozowano  u mnie zapalenie wielomięśniowe z zanikiem mięśnia poprzecznio prążkowanego i licznymi naciekami zapalnymi mięśni i żył  jest to choroba przy której powoli organizm wyniszcza wszystkie organy. Po 17 latach choroby mam usuniętą tarczycę, niedomykalność zastawki trójdzielnej, zespół górnego otworu klatki piersiowej, zmiany guzowate jajnika. Zmagam się z migrenę, całkowitą utratą słuchu ucha prawego, zmianami krążeniowymi kończyn dolnych i górnych.Moje leczenie polega na co miesięcznym pobycie w szpitalu gdzie mam podawane duże dawki sterydów i chemii, a w domu bardzo dużym zażywaniem leków, które są bardzo drogie, do tego dochodzi konieczność rehabilitacji i koszty dojazdów do szpitala i specjalistów.Swoją prośbę o pomoc kieruję do wszystkich którzy mają możliwości i chęć pomocy innym. Brakuje mi środków na życie codzienne, leki, rehabilitację, a przede wszystkim na stworzenie sobie odpowiednich warunków mieszkaniowych, mieszkam w budynku gospodarczym gdzie jest bardzo mocna wilgoć i grzyb co ma  bardzo złe działanie przy chemioterapii. Niestety nie stać mnie na to wszystko - jestem na rencie, a wydatki znacznie przekraczają dochody.   Darowizny w walutach zagranicznych można przekazywać na rachunki:Rachunek walutowy IBAN: PL07 1600 1286 0003 0031 8642 6021Rachunek walutowy USD: IBAN: PL77 1600 1286 0003 0031 8642 6022Rachunek dla przelewów w innych niż EUR I USD walutach: IBAN: PL62 1600 1286 0003 0031 8642 6001Kod SWIFT/BIC: PPAB PLPK

EUR:

Proszę, pomóżcie mi Państwo żyć w godnych warunkach, oraz w trudnościach i zmaganiach dnia  codziennego, przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Ślęczkowska, 6658

Bardzo dziękuję za pomoc - Wioletta Ślęczkowska