Nazywam się Wioleta Sowińska, mam 40 lat. W kwietniu 2014 roku usłyszałam diagnozę: nowotwór złośliwy - guz olbrzymiokomórkowy prawej piszczeli...

W październiku 2015 roku przeszłam operację wycięcia guza a następnie rekonstrukcji kości (przy użyciu przeszczepu z talerza biodrowego, prętów Rusha i cementu). Następny etap to długotrwała i kosztowna rehabilitacja. Niestety, droga do wyzdrowienia jest jeszcze długa. Dlatego proszę Państwa o pomoc, która będzie dla mnie ogromnym wsparciem.

PROSZĘ O POMOC W POWROCIE DO ZDROWIA

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem SOWIŃSKA, 3820 pomagacie mi Państwo w powrocie do zdrowia i codziennym funkcjonowaniu.

Bardzo dziękuję!