Przedstawiam Państwu mojego Wojownika, Wiktorię, która ma 14 lat. W styczniu 2020 roku zdiagnozowano u niej mięsaka Ewinga talerza kości biodrowej lewej stadium IV.

Przed Wiktorią kolejne cykle chemioterapii, zabieg wycięcia guza oraz radioterapia. To bardzo długa droga. Szpital, chemia, punkcje, badania to teraz jej normalność. Córka bardzo chciałaby powrócić do normalności, szkoły i spotkań ze znajomymi. Zapomnieć o chorobie. Dlatego apelujemy do Państwa o wsparcie procesu leczenia i poprawy, choć w niewielkim stopniu jakości życia Wiktorii.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON Z DOPISKIEM WOŹNIAK, 12882 pomagacie Państwo Wiktorii w codziennym funkcjonowaniu oraz walce o zdrowie.

Dziękujemy - Niezmordowani Wojownicy - Wiktoria, Joanna i Robert Woźniak