Cześć, mam na imię Wiktoria, mam 17 lat. Jestem osobą niepełnosprawną. Od urodzenia nie słyszę (neuropatia słuchowa). Uczęszczam do Szkoły  dla dzieci i młodzieży z różną niepełnosprawnością. Moim marzeniem jest  usłyszeć głos mamy i  normalnie porozmawiać. Zostałam przyjęta  do zabiegu, który pomoże mi odzyskać słuch i nauczyć się mówić. Sytuacja  finansowa  mojej rodziny  jest trudna  i nie stać nas na ten zabieg. Zwracam się z ogromną prośbą o pomoc. Wierzę, że dzięki waszej pomocy uda mi się to osiągnąć.

POMÓŻCIE  MI SPEŁNIĆ MOJE MARZENIE

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Ożga, 8387 pomagacie mi Państwo w walce o słuch oraz wspieracie mnie w codziennym funkcjonowaniu.