Jesteśmy rodzicami 15-letniej Wiktorii, u której wciąż nie zdiagnozowano choroby. Córka ma obniżone napięcie mięśniowe, nadwrażliwość słuchową, problemy z koncentracją, nadpobudliwość, wadę wzroku, zaburzenia integracji sensorycznej, problemy z motoryką, jej układ psychoruchowy nie rozwija się prawidłowo.

Wiktoria cały czas jest rehabilitowana. Niestety zajęcia na które uczęszcza są bardzo kosztowne i nie jesteśmy w stanie sprostać tym wszystkim wydatkom związanym z jej terapią. Dlatego zwracamy się do Państwa z prośbą o wsparcie.

WSPOMÓŻ WIKTORIĘ W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1 % podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem MAJEWSKA, 1272 wspieracie Wiktorię w codziennym funkcjonowaniu oraz w dalszym leczeniu i rehabilitacji.

Dziękujemy z całego serca w imieniu swoim i Wiktorii za okazane wsparcie.