Nasza córka Wiktoria ma 4 lata. Dwa tygodnie lekarze walczyli o jej życie. Z walki tej wyszła cało, lecz z dużym bagażem powikłań: martwiczym zapaleniem jelit II stopnia, stanem po krwawieniu dokomorowym II stopnia po stronie prawej, zdwojonym układem kielichowo-miedniczkowym po stronie lewej, atopowym zapaleniem skóry, nieprawidłowym EEG.

Największym jednak problemem Wiktorii jest autyzm. Moja rezygnacja z pracy zawodowej, dojazdy do oddalonego przedszkola terapeutycznego, indywidualna dieta, terapia (logopedyczna, SI, dogoterapia, hipoterapia, neurolog, pedagog specjalny, psycholog) sprawiają, że nasza sytuacja finansowa nie jest najlepsza.

POMÓŻMY WSPÓLNIE WIKTORII DOSTRZEC OTACZAJĄCY JĄ ŚWIAT

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Lenczewska, 9249 wspieracie Wiktorię w codziennym funkcjonowaniu.